onsdag 13. august 2008

Brikkene faller på plass!

Det meste er endelig på plass. Etter noe vanskeligheter fikk vi det siste visumet i passet på mandag. Dessverre rakk vi ikke å sende passene tilbake til Norge, derfor måtte de norske skaffe seg et nødpass for å komme til Wien. Eirik har kjøpt ny trillebag, og krigen i Georgia har blitt litt roligere.

Vi holder nå på å pakke alle saker fra undertøy til laptop, og skriver ut billetter og diverse dokumenter. Overalt ligger lister med ting vi ikke må glemme å kjøpe eller ta med. Alle har fått skikkelig reisefeber allerede. Dette har vi ventet lenge på!

Snart får også logoen på kartet litt mer liv. Torsdag kl. 12.40 letter et fly fra Torp, hvor vi sitter om bord. Da er turen offisielt i gang, helt til vi lander trygt på London Heathrow etter 24 dager - 6. september.


34 729 miliarder bakterier er klare til å hoppe inn i kroppen vår. Men, vi har tatt visse forholdsregler, og har stjålet desinfeksjonsmiddel fra BCC for å prøve å forhindre sykdom. CentralAsia2008 er derfor sponset av BCC.

7 kommentarer:

Tommy sa...

Moro å høre, moro å høre. Det er visst endel milits som driver å herjer i Georgia enda. Men de er vel uskadeliggjort før dere rekker å komme ned dit om 8-9 dager.

Vi skal følge med og ikke glem nødpasset når dere drar til Torp. Håper dere har med en bilmekaniker da mange tror det kan bli et problem. Men tross alt så kommer dere langt med å vite hvordan man skifter pære og fyller spylervæaske og diesel.. Tvi tvi. I Kazaksthan venter ikke jeg på dere.. Men vi venter her vi :) snakkas

Tarjei sa...

"Hvis dere hadde hatt et mikroskop og kunne sett alle bakteriene dere har på mobiltelefonen, så ville dere ha løpt fort hjem til mamma og grått." Thorbjørn Vedvik.

Om dere lengter hjem kan dere altså ta med et mikroskop og se på alle bakteriene dere møter, så får dere i hvert fall motivasjon til å løpe hjem.

God tur!

Anonym sa...

Jeg kjenner faktisk ett touch av reisefeber jeg og, selv om jeg ikke skal være med! Gleder meg til å følge med på siden deres!

Benytt anledningene dere får underveis, husk at gjerninger ligger ferdiglagt for dere.

God tur!

Anonym sa...

Hei, jeg for min del håper dere ikke vandrer rett inn i de ferdiglagte gærninger.

Anonym sa...

vaskeballen er sikkert borte innen dere kommer tilbake eirik, håper dere kommer dere vel hjem :D

Anonym sa...

Hehe, der kom BCC-linken jeg etterspurte en gang :) Ha en fortsatt fin tur!

Anonym sa...

бог мая благословляет вашу поездку дорогие друзья.
Har hatt reisefeber og vært i fyr og flamme siden jeg hørte om denne turen for sinnsykt lenge siden.
Kommer til å følge med..
Lykke til på reisen
(удача в вашей поездке)